Handelsbetingelser

Handelsbetingelser:

Når du har udfyldt en ordre, modtager du automatisk en mail med en liste over hvilke produkter, du har bestilt. Denne mail er en bekræftelse på din indtastning og dermed ikke en bindende ordrebekræftelse. Du kan derfor annullere din ordre, såfremt fejlen skyldtes en af følgende ting:

OBS! Vi pålægger kunden ansvaret - og eventuelle ekstra udgifter forbundet hermed - for at sørge for, og gennemtjekke, at navn, adresse, telefonnummer, leveringadresse og andre oplysninger (herunder også tryk på ishockeytrøjer) er korrekt udfyldt!

 

Faktura
Når du har handlet hos Esbjerg Energy, modtager du en mail med de varer, du har bestilt, dine personoplysninger samt leveringsadresse. Når vi har behandlet din bestilling, vil du sammen med din ordre få medsendt en original faktura som samtidig fungerer som dit købsbevis.

 

Leveringstid
Leveringstiden er op til 7-10 hverdage. Dog kan der på enkelte varer forekomme længere leveringstid, såsom spilletrøjer med tryk m.m.

 

14 dages fortrydelsesret
I henhold til lov om visse forbrugeraftaler §18 stk. 2 nr. 12 er køb af billetter og sæsonkort ikke omfattet af fortrydelsesretten.

For øvrige produkter gælder den almindelige 14-dages fortrydelsesret og nedenstående betingelser:

Den 13. juni trådte en ny forbrugeraftalelov i kraft. Det betyder en række ændringer i reglerne for e-handel. Især vilkårene for fortrydelse er berørt. 

Vi har samlet en del af vilkår og regler nedenfor ud fra  http://www.forbrug.dk/Test-og-raad-foer-du-koeber/Ehandel/Nye-Regler - listen nedenfor er ikke udtømmende og der kan fremgå flere vilkår og regler i selve lovgivningen.

Sådan benytter du din fortrydelsesret ved køb af varer

 

Du skal:

 

 

Sælger kan:

 

 

Varens stand ved fortrydelse indenfor 14 dage:
Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber.

Du må f.eks. prøve et stykke tøj, men ikke have det på til en fest. Du må pakke printeren ud og undersøge den, men du må ikke printe på den. Du må folde sengetøjet ud, men ikke sove i det.

Hvis varen bærer præg af at have været brugt ud over det eller er blevet skadet, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

 

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er Esbjerg Energy, der vurderer varens mulige værdiforringelse.

 

Returforsendelse Når du fortryder et køb, er du ansvarlig for varen, indtil den når retur til Esbjerg Energy. Det betyder, at du må forvente at komme til at betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder under transporten tilbage til Esbjerg Energy.

Returforsendelse skal ske til:
Esbjerg Energy

Gl. Vardevej 82

6700 Esbjerg

Returnering som følge af fortrydelse eller ombytning sker på købers egen regning! Esbjerg Energy anbefaler, at varen returneres via PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Esbjerg Energy. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

Undtagelser for fortrydelsesret:
Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Esbjerg Energy. Men der er nogle undtagelser.

Du har IKKE fortrydelsesret, når du indgår aftaler om:
Varer der er specielt fremstillet til dig - såkaldt bestillingskøb. Dette forstås ved f.eks. køb af trøje med special tryk på osv.

Billetter og sæsonkort.

 

Priser
Alle priser på Esbjerg Energy shoppen er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisfejl, afgiftsændringer og lignende. Eventuelle tilbud er gældende, så længe haves. 

 

Betalingsmåder
Esbjerg Energy modtager betaling med følgende kort:

 

Porto og ekspedition
Esbjerg Energy shoppen leverer altid dine varer som pakke eller brev via Post Nord - porto og ekspedition 75,00 kr. Vi sender IKKE ud pr. efterkrav!

Der er også mulighed for at vælge fragtfri afhentning, du får en mail når ordren er klar til afhentning. Din pakke kan afhentes på Esbjerg Energy’ kontor. Kontakt os på merchandise@esbjergenergy.dk for at aftale et afhentningstidspunkt.

Ved afhentning medbring altid din ordrekvittering! 

Ved levering til udlandet, sender vi kun ved onlinebetaling. Porto og ekspedition kan ses her:
Porto udland - Europa inkl. Skandinavien 175,50 DKK
Porto udland - Øvrige verden (inkl. Færøerne og Grønland) 225,50 DKK.

 

Annullering af ordren
Ordrer, der endnu ikke er afsendt, kan annulleres ved at kontakte Esbjerg Energy på følgende måder:

 

Reklamationsret
Esbjerg Energy yder reklamationsret i henhold til gældende lovgivning. Der ydes 24 måneders reklamationsret på alle varer.

 

Klager via EU's Online Dispute Resolution:
EU har gjort det lettere for forbrugerne at klage direkte til den europæiske virksomhed, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne. Hvis du ikke mener, at Esbjerg Energy har levet op til dine forventninger kan du klage her eller skrive direkte til merchandise@esbjergenergy.dk.

Disse handelsbetingelser er gældende fra d. 16. maj 2019.

 

X
Page generated in 172ms (Max memory: 39.69MB)